O RoĐaku sa sela

Pročitajte više o Rođaku sa sela i pogledajte kakav vas odmor očekuje kod nas!

Seosko domaćinstvo Rođak sa sela

Šta Vas očekuje kod Rođaka sa sela

U blizini planine Divčibare a udaljeno od Beograda samo 68km nalazi se seosko domacinstvo Rođak sa sela. U blizini je Banja Vrujci, Lepenica, manastir Ribnica, banja Sanković. Sobe, smestaj i noćenje tokom cele godine.  Seosko Domaćinstvo Rođak sa sela, opština Mionica, se bavi seoskim turizmom. U ponudi imamo vajate i sobe u zidanom objektu.

Seosko domaćinstvo Rođak sa sela raspolaže sa 3 brvnare i u svakoj se nalazi francuski ležaj i dva samca na sprat, sopstveno kupatilo, iptv, terasa, pogled na vrt.

U zidanom objektu su jedna trokrevetna soba sa malim dnevnim boravkom, i tri dvokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom, jedno kupatilo na dve sobe, dnevni boravak od 80 kv sa trpezarijom, kuhinjom, spoljasnji zidani roštilj.

U sklopu Seoskog Domaćinstva Rođak sa sela se nalazi mala igraonica za decu, teren za odbojku, bazen koji je u funkciji tokom leta i mala seoska kafana!

U toku boravka Bazeni i Ceo sadrzaj ulaze u Cenu.

Ukupan kapacitet smeštaja je 30 lezaja, od toga u kući 10, a u brvnarama 12 lezaja.Poseduje i Brvnaru Dragce koja je kapaciteta 6+2 osobe, komplet opremljena sa dve spavace sobe.

Parking je obezbeđen i besplatan, wi-fi dostupan u svim objektima na Seoskom Domaćinstvu Rođak sa Sela.

Obavezan polupansion sem u slucaju zakupa Brvnare Dragce i Vile na dan gde gosti mogu sami da spremaju hranu.

Kod Rođaka sa sela možete koristiti vaučer za odmor Ministarstva turizma republike Srbije.

Mionica i Seosko Domaćinstvo Rođak sa sela je udaljen na samo 1,7 km, od Banje Sanković – Lepenica je udaljena 2 km, Banje Vrujci 8km i planina Divcibare 22 km.

Zanimljivosti

Statistika

0
Zadovoljnih gostiju
0
Godina postojanja

Seosko Domaćinstvo Rodjaka sa sela možete pronći i na svim društvenim mrežama

Potražite nas na facebooku

Pored facebooka Rođaka Sa Sela možete nas naći i na instagramu

Istražite atrakcije u blizini seosko domaćinstva Rođaka

Odvojite vreme za odmor i isključivanje iz svakodnevne užurbanosti i fokusiranje na sebe i čudo prirode oko nas.U blizini Seoskog Domaćinstva Rođak sa Sela se nalaze mnoštvo znamenitosti,banja i nacionalnih parkova gde možete uživati sa porodicom i prijateljima.